Follow me on instagram

Contact us

Herenweg 1
8300 Knokke-Heist
0475 70 54 39

A.O. Education, improving your nail technique with Anastasiya Ohorodnikova.

 

A.O. Education is een opleidingscentrum waar nagelstylisten in het middelpunt staan. Het draait allemaal om jou! Onze A.O. opleidingen zijn van zeer hoge kwaliteit en tot in de puntjes verzorgd. Wij zorgen voor de perfecte mix tussen theorie en praktijk! We geven onze opleidingen bewust in kleiner groepsverband zodat wij op deze manier in staat zijn om jou persoonlijk te begeleiden en individueler te trainen. Dit leidt tot fantastische resultaten! Je kan bij ons voor uiteenlopende dingen terecht! Van een eerste kennismaking met het beroep als nagelstyliste tot problemen die je, als doorwinterde nagelstyliste, maar blijft ondervinden. Kortom, je vindt zeker je gading in ons ruim opleidingsaanbod!

 

Je bent bij ons in goede – gemanicuurde – handen! Anastasiya Ohorodnikova heeft na jarenlange ervaring verschillende inzichten en technieken ontwikkeld om jou op hoger niveau te brengen. Wij reiken je alle juiste tools aan, zodat je kan uitblinken in dit mooie vak. Onze ambitie om jou tot een gespecialiseerd en unieke nagelstyliste op te leiden, is wat het verschil maakt in deze prachtige nagelwereld. Wij streven ernaar om jou op een uiterst persoonlijke manier te begeleiden naar de top. Dit gaat gepaard met geduld. Wij nemen onze tijd voor JOU. Het draait allemaal om kennis, passie en talent! Ons doel is om jou te laten ontwikkelen naar een niveau waar je als nagelstyliste zelfzeker van wordt, waar jouw klanten gelukkig van worden en waar bijgevolg jouw bedrijf door kan groeien.

 

The road to success is long and hard, but we help you to get to the finish!

Overzicht lessen

Basics Breakdown

6-daagse basisopleiding

Basics Breakdown is een intensieve zesdaagse “basis tot perfectie”. We nemen de European Almond Shape niet onder de loep, maar onder de microscoop. Basics Breakdown is een basisopleiding waarbij je onmiddellijk op een hoog niveau leert werken. Na deze opleiding is het volgen van de perfectietraining European Almond, niet meer nodig.

 

Intensieve 6-daagse opleiding – Verspreid over verschillende dagen van 9h tot 16h

799 euro ex. BTW in Beveren (materiaal inbegrepen)

Wanna know more? Vraag onze pfd-brochure aan voor alle info en lesinhoud.

 

European Almond

Driedaagse perfectietraining

 

Struggle je regelmatig met de meest gevraagde nagelvorm in Europa? Krijg je de kunstnagel maar niet symmetrisch? Of heb je moeite met correct opbouwen en navijlen? Dan is deze training perfect voor jou. Door middel van correcte sjabloonapplicatie en architectuur leer je de perfecte Almond Shape te plaatsen op een model. Dit zorgt voor vlot navijlwerk en strakke lakapplicatie.

De ‘European Almond’ cursus  is een erg intensieve opleiding waarbij je het beste uit jezelf moet halen! Will it be easy? Nope… Will it be worth it? ABSOLUTELY!

 

Driedaagse perfectietraining – verschillende dagen van 9h tot 16h

399 euro ex. BTW

Wanna know more? Vraag onze pfd-brochure aan voor alle info en lesinhoud.

 

Modern Coffin

Driedaagse perfectietraining

 

Wil je jouw coffins ook het liefst onmiddellijk begraven? Zien ze er doods uit? Blaas ze dan nieuw leven in en volg deze driedaagse Modern Coffin- training. Alle tips and tricks komen aan bod om de perfecte Coffin Shape te bereiken!

Let wel, dit is een erg intensieve training. We verwachten jouw volledige inzet en dat je tot het uiterste gaat!

 

Driedaagse perfectietraining – verschillende dagen van 9h tot 16h

399 ex. BTW

Wanna know more? Vraag onze pfd-brochure aan voor alle info en lesinhoud.

 

Square like a Boss

Driedaagse perfectietraining

 

Wanneer is een square een square? Daarover bestaat veel discussie, maar don’t panic!  Tijdens de “Square like a Boss” training leer je de Square Shape te plaatsen volgens de regels van de kunst. Geen half afgeronde square, geen versmallingen of halve coffins, we gaan enkel voor perfectie. Dit is een belangrijke techniek die je veel inzicht bijbrengt over de correcte architectuur van de geavanceerde kunstnagelshape.

We verwachten niets minder dan jouw volledige inzet. We don’t stop until you’re proud, so be prepared!

 

Driedaagse perfectietraining – verschillende dagen van 9h tot 16h

399 euro ex. BTW

Wanna know more? Vraag onze pfd-brochure aan voor alle info en lesinhoud.

 

Next Level Manicure

Driedaagse perfectietraining

 

Next Level Manicure by Anastasiya O’va is een echte must follow cursus voor de moderne nagelstyliste. Voor deze cursus werkte Anastasiya samen met haar eigen teacher en internationale educator Victoriia Starovoytova, die verschillende jaren intensief samenwerkte met “Nail Revolution”. Yes, dat heb je goed gehoord! Samen bundelen zij hun kennis, ervaring en competenties tot een exclusief leerprogramma, nooit gezien in België.

 

Driedaagse perfectietraining – verschillende dagen van 9h tot 16h

499 euro ex. BTW

Wanna know more? Vraag onze pfd-brochure aan voor alle info en lesinhoud.

 

Salon SHORTIES

Eéndaagse perfectietraining

 

Iedereen heeft klanten die wel mooie nageltjes wensen, maar deze niet te lang willen. Of klanten die na een zwangerschap terug gaan werken en i.p.v. lange nagels toch korte nagels verkiezen…

Vaak komen zij terug met kleine barstjes zonder dat je weet waar het fout liep. Om dit probleem op te lossen én omdat details belangrijk zijn, heeft Anastasiya O’va een nieuwe bouw- en vijltechniek ontwikkeld die komaf maakt met al deze kleine ongemakjes.

Bij deze training ligt de focus op de strakke afwerking en stevige opbouw van korte gelnagels.

We strive for perfection!

 

Eendaagse perfectietraining – van 9h tot 16h

129 euro ex. BTW

Wanna know more? Vraag onze pfd-brochure aan voor alle info en lesinhoud.

 

Business training

Eéndaagse theoriecursus

Wat als je graag een carrièreswitch maakt naar de nagelwereld? Je graag als zelfstandige aan de slag wilt gaan in de nagelwereld maar niet weet waar te beginnen? Of je bent al jaren actief in de nagelindustrie maar wilt jouw bedrijf een boost geven? Vraag je je af wat het geheim is van een bloeiend bedrijf? Dan ben je in deze cursus aan het juiste adres! Wederom wordt er aan de hand van eigen ervaringen maar ook marketingstrategieën en theoriën uit de doeken gedaan hoe je je jouw bedrijf zo goed mogelijk runt. In deze theoretische cursus kan je leren over de juiste marketingstrategie, handige financiële inzichten en organisatorische geheimen. Kortom een handige cursus om als nagelstyliste jouw doelen te leren bereiken!

 

Eéndaagse theoriecursus – van 10h tot 16h

129 euro ex. BTW

Wanna know more? Vraag onze pfd-brochure aan voor alle info en lesinhoud.

 

Bite Back

Eéndaagse cursus

Krijg je het benauwd als een klant met extreem korte nagels toekomt in jouw salon? Weet je je geen raad met afgekloven nagels en afgepulkte velletjes? Wederom kunnen wij jou verderhelpen!

De cursus “Bite Back” focust zich op het behandelen en verlengen van extreem korte en afgebeten nagels. Hoe ga je om met een klant die amper nog een nagelbed heeft? In deze cursus gaan we via een kunstmatige nagelbedverlenging de architectuur van de nagel herstellen! Na deze opleiding kan je nagelbijters een nieuwe toekomst bieden met een aangepast nagelbijters arrangement. Je leert hoe deze op te stellen en jouw klant de gepaste behandeling en opvolging te geven.
Opgelet! Deze cursus is enkel voor nagelstylistes die al raad weten met overtollig vergroeide nagelriemen. Een voorgaande opleiding zoals de Next Level Manicure of gelijkaardige cursus is noodzakelijk.

 

Eéndaagse cursus – van 9h tot 16h

129 euro ex. BTW

Wanna know more? Vraag onze pfd-brochure aan voor alle info en lesinhoud.

 

Private Perfection

Eéndaagse privétraining

 

Vind je jouw gading niet in het opleidingsaanbod? Wil je meerdere facetten in één les zien? Of werk je liever in eigen tempo aan bepaalde knelpunten? Heb je graag alle aandacht van Anastasiya O’va bij jouw werk? Dan is deze opleidingsmogelijkheid misschien wel geknipt voor jou! In de Private Perfection cursus kan je jouw wensen en doelen samen met Anastasiya bepalen. Op eigen tempo kunnen de besproken thema’s* en aandachtspunten bekeken worden. Eigen tempo, optimale aandacht van de lesgeefster en met een fantastisch resultaat naar huis gaan? Dat is wat deze cursus uniek maakt!

 

Eéndaagse privétraining – van 9h tot 16h

499 euro ex. BTW voor 1p.

699 euro ex. BTW voor 2p.

*Let op! Doordat deze cursus uit één dag bestaat, is het niet mogelijk om alle thema’s in deze cursus aan bod te laten komen. Bij inschrijving kan je dan ook jouw wensen meedelen en zal bekeken worden welke haalbaar zijn.

Wanna know more? Vraag onze pfd-brochure aan voor alle info en lesinhoud.

 

Reverse French – 3 opvolgmodules

Reverse French is een cursus waarin je het beste van jezelf naar boven kan halen om deze prachtige nagelvorm aan te leren. Ondanks het feit dat het er simpel is, schuilt er een enorme berg aan theorie achter deze nagelvorm. Technisch is het zetten van Reverse French dan ook zeker niet makkelijk. Om deze techniek te rocken hebben we ervoor gekozen om verschillende modules te organiseren zodat je zelf kan kiezen in hoeverre je de theorie wilt uitdiepen. Wel moet je sowieso beginnen op Level 1. Na Level 3 kent Reverse French geen geheimen meer voor jou!

 

Level 1

De klassieke Witte French heeft heel wat meer in zijn mars dan het lijkt! Aan de Klassieke Reverse French techniek gaat heel wat theorie aan vooraf! Zo leer je in deze cursus hoe je technisch perfecte Reverse French nagels kan zetten en navijlen. Een mooie verzorgde French is dan ook nog steeds in trek en leert je nadenken over de perfecte opbouw van een kunstnagel. Je leert technisch te kijken naar allerlei verschillende nagels om zo nagelbed strak in verhouding te krijgen tot de smileline! Kortom, met deze cursus gaat de wereld van Reverse French voor jou open!

Eéndaagse cursus – van 10h tot 16h – 129 euro ex. BTW

 

Level 2

Vond je Reverse French Level 1 de max, maar wil je toch nog net dat stapje verdergaan? In Level 2 kan je de theorie van de Klassieke French aanvullen met Inlaytechnieken. Zo leer je meer dan enkel een witte French te zetten en leer je hoe je allerlei nailart verwerkt in jouw Reverse French nagels. Nagels omtoveren tot kunstwerken wordt jouw specialiteit na deze cursus! Met nog een extra dosis theorie kan je nadien in praktijk aan de slag. Reverse French wordt weer helemaal hip met deze cursus!

Eéndaagse cursus – van 10h tot 16h – 129 euro ex. BTW

 

Level 3

Wil je ook letterlijk en figuurlijk het geheim van de Gevlochten French ontrafelen? Dan ben je in deze gevorderde cursus aan het juiste adres! Na level 1 en 2 is de Reverse French Level 3 cursus, de kers op de taart! Na het afronden van dit Level, is de Reverse French theorie glashelder en kan je de verschillende technieken zelf ook goed toepassen. Gevlochten French is een speciale techniek die jouw nagels omgetoverd tot een waar kunstwerk. Met deze techniek kan je uitpakken in jouw portfolio en naar jouw klanten toe!

Eéndaagse cursus – van 10h tot 16h – 129 euro ex. BTW

 

Wanna know more? Download de pfd voor alle info en lesinhoud.

 

Go Electric NIEUW!

Schrijf je in op onze nieuwbrief en blijf op de hoogte!

Meer informatie nodig? Vraag onze complete brochure aan!

 

Lessenrooster 2019

Datum Cursus Locatie Educator Contact
08-09-10 januari Modern Coffin

Oude Zandstraat 72

9120 Beveren

Anastasiya

Ohorodnikova

 

info@anastasiyaova.com

29-30-31 januari

01-02-05 februari

Basics Breakdown

Oude Zandstraat 72

9120 Beveren

Anastasiya

Ohorodnikova

VOLZET

info@anastasiyaova.com

26-27-28 maart Modern Coffin

Oude Zandstraat 72

9120 Beveren

Anastasiya

Ohorodnikova

VOLZET

info@anastasiyaova.com

14-15-16 mei Next Level Manicure

Oude Zandstraat 72

9120 Beveren

Anastasiya

Ohorodnikova

VOLZET

info@anastasiyaova.com

09-10-11-12-13-16 juli Basics Breakdown

Oude Zandstraat 72

9120 Beveren

Anastasiya

Ohorodnikova

 

info@anastasiyaova.com

Onze curcus ‘Private Perfection’ wordt steeds in onderling overleg gepland!