Follow me on instagram

Contact us

Herenweg 1
8300 Knokke-Heist
0475 70 54 39

Perfectie is het kernwoord. In het salon streven we daarom naar de beste kwaliteit op elk gebied. Doordat we focussen op een zo goed mogelijke afwerking en service, vraagt ons werk ook meer tijd dan de doorsnee nagelsalon.

 

Bij elke klant starten we met een nieuwe lei. Zo krijgt elke nieuwe klant bij het eerste bezoek een volledig nieuwe nagelset. Op deze manier garanderen wij een optimale kwaliteit.  Samen kijken we naar de wensen van de klant en de mogelijkheden om in harmonie te blijven met de natuurlijke nagels en handen.

 

Naast manicure specialiseren wij ons in cosmetische pedicure. Een strakke afwerking, verzorgde nagelriemen, perfecte kleurapplicatie tot aan de cuticle en het omtoveren van ruwe hielen naar een zijdezachte huid, zijn slechts enkelen van onze focuspunten. Verder spitsen wij ons toe op het plaatsen van protheses, welke worden toegepast op loslatende nagels om eventuele herstelling te stimuleren. We breiden onze expertise uit met het verwijderen van ingegroeide nagels en behandelen van kloven en eeltpitjes. Voor andere aandoeningen zoals schimmelnagels en het maken van cilicone steuntjes voor hallux valgus, verwijzen wij u graag naar een podoloog of huisarts.

 

Een behandeling bij A.O. duurt langer dan een gemiddelde nagelbehandeling elders. Dit heeft verschillende oorzaken en ons motto hierbij is: “Kwaliteit vraagt tijd”. Zo voeren we bij elke behandeling een manicure uit. Zo kunnen we dichter bij de nagelriemen werken en wordt de uitgroei minder snel zichtbaar. Bij verlengingen knippen we de sjablonen op maat van elke nagel en vinger, zodat deze zo goed mogelijk aansluit aan de natuurlijke nagelplaat. Dit versterkt de stevigheid van de nagel én maakt de nagel slanker. Tot slot werken we met een c-curve in de kunstnagel waardoor  we in staat zijn om dunne nagels neer te zetten die tegelijkertijd ook stevig zijn. We werken altijd met uiterste zorg en met oog voor elk detail, zodat iedere klant met perfecte nagels ons salon verlaat.

Prijslijst

Afzonderlijke manicure

Dit is een behandeling waarbij alle onzuiverheden aan de nagelriemen verwijderd worden met behulp van een electrische frees en een vellentangetje of een manicure schaartje. De natuurlijke nagels worden in vorm gevijld en gepolierd.

Wij sluiten af met een korte handmassage. Dit is een aangename behandeling dat zowel bij mannen als bij vrouwen toegepast kan worden.

 

Duurtijd behandeling: 30 minuten

Kostprijs: €30

 

Paraffine Behandeling voor de handen

Deze relaxerende behandeling is erg populair bij mensen met droge handen en tijdens de koude maanden. Kan zowel bij mannen als vrouwen toegepast worden.

Wij starten met een peeling van de handjes om de dode huidcellen te verwijderen, vervolgens wordt er een voedend masker aangebracht. De handen worden om de beurt ondergedompeld in een badje met gesmolten paraffine en daarna geplaatst in wantjes. Zo kan de magie beginnen..

Paraffine is niet poreus waardoor het een occlusief effect creëert op de handen, terwijl het de warmte aan de huid afgeeft. Zo ontstaat er soort van een mini sauna effect. Door de warmte wordt de bloedsomloop gestimuleerd, dat een snellere stofwisseling tot gevolg brengt. Hierdoor kan het voedende masker sneller en dieper op de huidlagen inwerken. In 10 minuten tijd voelen je handen fluweel aan en zien er jonger uit.

Wij sluiten af met een relaxerende handmassage.

 

*Als u veel last heeft van erg droge huid en/of kloven, is het aan te raden om 5 dagen na elkaar een behandeling uit te voeren. Zo kan uw huid de kans krijgen om volledig te herstellen. Daarna maandelijks onderhouden is aangeraden.

 

Duurtijd behandeling: 30 minuten

Kostprijs: €20

Bij NN treatment verstevigen en verbeteren wij de kwaliteit van de natuurlijke nagel door middel van een flexibele gel.

Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel moeiteloos volgen zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. Het product werkt ook in op de diepte van de nagelplaat, dit voorkomt de onychoschisis (het schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord). Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden uw eigen nagels sterker door de verzadiging.

Het product is bovendien ook selfpinchend. Dat wil zeggen dat uw nagels, indien er geen natuurlijke c curve aanwezig is, wel in een c curve gevormd zullen worden. Dit geeft als resultaat, smallere en sterkere nagels.

Beperkingen van zulke behandeling: er kunnen geen verlengingen gedaan worden, enkel als er 1 á 2 nagels wat koter zijn dan de rest. Ook de maximale lengte dat u er mee kunt halen is dat uw nagels net de vingertoppen bedekken. De lengte moet ook per behandeling “opgespaard” worden. Langere nagels hebben een opbouw van een niet flexibele product nodig.

** dit is een ideale behandeling voor de nagelbijters!

 

NN Treatment Nude

 

Duurtijd behandeling: 1,5 -2 uur

Kostprijs: €75

 

*herstel van gebroken nagels wordt afzonderlijk gerekend en zit niet in de prijs inbegrepen. Dit moet telkens vermeld   worden tijdens het boeken van je afspraak +€5

 

NN treatment THIN French

 

Duurtijd behandeling: 2 uur

Kostprijs: €85

 

*herstel van gebroken nagels wordt afzonderlijk gerekend en zit niet in de prijs inbegrepen. Dit moet telkens vermeld   worden tijdens het boeken van je afspraak +€5

 

 

NN treatment color

 

Duurtijd behandeling: 2 uur

Kostprijs: €75

 

*herstel van gebroken nagels wordt afzonderlijk gerekend en zit niet in de prijs inbegrepen. Dit moet telkens vermeld   worden tijdens het boeken van je afspraak +€5

 

 

Product verwijderen met manicure

Duurtijd behandeling: 1 uur

Kostprijs: €40

 

Product verwijderen zonder manicure

Duurtijd behandeling: 30 minuten

Kostprijs: €20

Kunstnagels zijn gemoduleerde of gebouwde langere nagels die altijd nagevijld moeten worden vooraleer er met kleur kan wordt afgewerkt. Bij kunstnagels kan er met verlenging gewerkt worden. Bijwerkingen worden steeds binnen de drie weken uitgevoerd om overbelasting en schade van de natuurlijke nagel te voorkomen. Het uitstellen van bijwerken is daarbij zeer schadelijk voor jouw eigen nagels.

 

Special Shape

Dit is een extreme soort nagelvorm, welke vaak geplaatst wordt tijdens wedstrijden of voor een fotoshoot. Extreme lengtes, c-curves en afwerking. Enkele voorbeelden: Russian Almond, Edge, Triangle nails, Butterfly nails, ..

 

Duurtijd behandeling: 3 – 4 uur

Kostprijs: €250

 

Nieuwe Klant: Nieuwe Set

Bij een nieuwe set worden de nagels indien nodig verlengd. Indien de klant reeds een mooie lengte heeft, is het mogelijk om van set te veranderen zonder te verlengen. Ook al werken wij in dat geval zonder sjablonen, het werk blijft even intensief. Dit komt doordat de aanwezige, natuurlijke nagel enkel als een tijdelijke lengtesteun wordt gebruikt en nadien gepinched en uitgefreesd wordt, zodat de kunstnagels een perfecte afwerking hebben. Dit betekent geen hangende nagels meer, geen brede nagels en ook geen platte of open c-curves.

 

Duurtijd behandeling: 2,5 – 3 uur

Kostprijs: €150

 

Nieuwe Klant: Bijwerking

In principe valt een bijwerking bij een nieuwe klant niet onder ‘bijwerking’. Indien je van een andere nagelstyliste komt, werken wij standaard met een nieuwe set zonder verlenging. Om de kwaliteit te garanderen waar wij bekend voor staan, werken we nooit bij op het werk van een andere styliste. Aangezien we de hele opbouw veranderen, vragen we om er rekening mee te houden dat dit proces tijd in beslag neemt.

 

Duurtijd behandeling: 2,5 – 3 uur

Kostprijs: €150

 

Vaste Klant: Bijwerking binnen de 3 weken

Tijdens de bijwerking wordt de lengte van de kunstnagels aangepast naar jouw specifieke wensen. We verwijderen de oude kleur en werken de uitgroei perfect bij. Daarbij herstellen we graag de architecturale opbouw van de kunstnagels. Door middel van de juiste opbouw-en vijltechnieken laten we jouw nagels er weer spiksplinternieuw uit zien.

 

Duurtijd behandeling: 2uur

Kostprijs: €100*

*herstellen van gebroken nagels niet in de prijs inbegrepen.  Gelieve dit tijdens het boeken van jouw afspraak te vermelden.

  • Herstel tijdens de bijwerking + €5
  • Herstel buiten de bijwerking + €10

 

Vaste Klant: Bijwerking langer dan 3 weken

Hou er zeker rekening mee dat wanneer je langer dan 3 weken wacht met de bijwerking van kunstnagels, dit zeer schadelijk is voor jouw natuurlijke nagels. Door overgewicht van het kunstproduct op jouw nageluiteinden kan er onycholysis ontstaan. Dit is het loslaten van de natuurlijke nagelplaat van het nagelbed of vervorming van de natuurlijke smylelijn, wat zeker niet aangenaam is. Indien je langer wacht dan drie weken voor de bijwerking, schakelen we voor de gezondheid en verzorging van jouw nagels over naar een geheel nieuwe set.

 

Duurtijd behandeling: 2,5 uur

Kostprijs: €150

 

Nailart: in onderling overleg

 

Verwijderen kunstnagels met manicure

Indien je wenst te stoppen met kunstnagels, raden we jou aan om de kunstnagels tijdig te laten verwijderen. Wanneer je kunstnagels laat uitgroeien, loopt de natuurlijke nagel heel wat schade op. Het duurt ongeveer 3 tot 6 maanden eer zulke schade zichzelf herstelt. Na het zorgvuldig verwijderen van het kunstproduct, voeren wij nog een uitgebreide, verzorgende manicure uit.

 

Duurtijd behandeling: 1 uur

Kostprijs: €50

 

Verwijderen Kunstnagels zonder manicure

We raden een verzorgende manicure zeker aan, maar indien je wenst verwijderen wij de kunstnagels zonder manicure. We polieren hierbij jouw nagels en worden met verzorgende culitcle oils gemasseerd.

 

Duurtijd behandeling: 45 minuten

Kostprijs: €30

Pedicure + Gellak

Proper zetten van de nagelriemen, verwijderen van eelt op de hielen. Teentjes lakken met een gellak kleurtje naar keuze. Afsluiten met een voetmassage.

 

Duurtijd behandeling: 1,5 – 2 uur

Kostprijs: €70 (afhankelijk van de hoeveelheid eelt)

  

Pedicure Afzonderlijk

Proper zetten van de nagelriemen. Verwijderen van eelt op de hielen. Afsluiten met een voetmassage.

 

Duurtijd behandeling: 1 – 1,5 uur

Kostprijs Dames: €40

Kostprijs Heren: €50

 

**OPGELET:

  • Bij het plaatsen van één of meerdere protheses komt er een supplement van €15 – €20 (afhankelijk van de werkduur) per prothese bij.
  • Bij het verwijderen van een ingegroeide nagel komt er een supplement van €5 – €10 (afhankelijk van de werkduur) per nagel bij.

 

BEIDEN MOETEN WORDEN VERMELD BIJ HET BOEKEN VAN JE AFSPRAAK, ZODAT WE ER MEER TIJD VOOR KUNNEN INPLANNEN.

 

Gellak Tenen

Proper zetten van de nagelriemen. Met een gellak kleurtje naar keuze lakken.

 

Duurtijd behandeling: 45 minuten

Kostprijs: €50

 

Paraffine Behandeling Voeten

Deze relaxerende behandeling is erg populair bij mensen met droge voeten en tijdens de koude maanden. Kan zowel bij mannen als vrouwen toegepast worden.

Wij starten met een peeling van de voetjes om de dode huidcellen te verwijderen, vervolgens wordt er een voedend masker aangebracht. De voeten worden om de beurt ondergedompeld in een badje met gesmolten paraffine en daarna geplaatst in wolle sokken. Zo kan de magie beginnen..

Paraffine is niet poreus, waardoor het een occlusief effect creëert op de voeten, terwijl het de warmte aan de huid afgeeft. Zo ontstaat er soort van een mini sauna effect. Door de warmte wordt de bloedsomloop gestimuleerd, dat een snellere stofwisseling tot gevolg brengt. Hierdoor kan de voedende masker sneller en dieper op de huidlagen inwerken. In 10 minuten tijd voelen je voeten fluweel aan en zien er jonger uit.

Wij sluiten af met een relaxerende voetmassage.

 

  • Als u veel last heeft van erg droge huid en/of kloven, is het aan te raden om 5 dagen na elkaar een behandeling uit te voeren. Zo kan uw huid de kans krijgen om volledig te herstellen. Daarna  maandelijks onderhouden is aangeraden.

 

Duurtijd behandeling: 45 minuten

Kostprijs: €30